Rregullat - Probleme, Diskutime

Probleme, diskutime rreth shoqerise shqiptare. (dhe te huaj)

Nen-Forum: Politike, Teologji.

Moderators: Beka Floyd, SadButTrue, bg82

Locked
User avatar
Beka Floyd
Moderator
Posts: 3066
Joined: Wed Dec 28, 2005 9:50 pm
Location: Prizren
Contact:

Rregullat - Probleme, Diskutime

Post by Beka Floyd »

Te nderuar antar te forumit te Rocksontes.
Jam duke ju drejtuar ne emer te stafit kolektiv te ketij forumi, me qellim qe te vendoset rend me i pershtatshem per kete rubrik perkatese.
Duke ditur seriozitetin edhe peshen e ksaj rubrike ju kisha drejtuar me kto regulla solide Standarde per qdo rubrik.

Nuk lejohet fyrja e antarve ndermjet veti

Nuk lejohet perdorimi i qfardo fjale provokuese qe mund te shpie ne konflikt verbal dhe devijim nga tema perkatese ne diskutim e siper.

Nuk lejohet perseritja e temave qe kan qen te diskutuara me pare.

Duhet kuptuar serioziteti edhe pesha e seciles tem ne diskutim

Duhet patur parasysh se qdo problem i shprehur nga ana e ndonje antari te jet i mirekuptuar edhe njeashtu i pranuar nga ana e antarve tjere,te mos jet mjet provokues per qdo keqsim te gjendjes se postuesit te problemit.

Te jemi me bashkpunues ,te ndihmojm , te keshillojm, ne zgjidhjen e problemeve,disa koka vlejn me teper se nje.

Shtimi i numrit te postimev me pergjigjie te shkurta si: (pajtohem, nuk pajtohem, nuk e di) po ashtu, edhe shume fjale te ketij konteksti nuk lejohen... ne qoftese nuk keni pergjigjie adekuate ne lidhje me temen perkatese ju preferohet te mos postoni fjal te tilla ne te kunderten postimet e tilla dot fshihen nga ana e moderatorit.

Qellimi i ksaj regullore perseri po e ceki eshte ne ndrimin e kahjes se ksaj rubrike, me qellim te vetem , te mer kahje me serioze ne nivel me te lart .


Ju falemnderit per mirekuptim..
Locked