Ora E Enjte Shtator 09, 2010 3:49 pm

Të gjitha oraret janë UTC + 1 orë

Posto temë të re Përgjigju temës  [ 76 postime ]  Shko tek faqa Mëparshme  1, 2, 3, 4, 5, 6  Përpara
Autori Mesazh
 Subjekti postimit: Re: Troja - Live Koncert - Prishtine
PostPostuar: E Enjte Korrik 01, 2010 11:11 pm 
Jo në linjë

Antarësuar: E Hënë Tetor 20, 2008 3:15 pm
Poste: 2035
Mr Bassman shkroi:
un vet jom bassist edhe thash ma heret qe bassisti u kon shum i mir mka pelqy veq vokali u kon katastrof, violina nfillim sju nijke mir plus sbojke ku me dit qka me at violin....si thom un vetes metallc se sjom se kryesisht ngoj classic rock...sa per tekste mos um shit mend se nqofse qata paten tekste tmir at'her un jom shekspir...tan kohen baba jaro pastaj lulija jon ... qfar tekst o ky? plus harrova me cek qe shkollski ska pas kurgjo qaty se nshumicen e kengve e kom vrrejt bassi e ka pas veq ni riff edhe tan kohen u perseritke qajo...ska pas as naj kalim pak ma special per mu dok...e tash qe jon i vetmi bend qe bojn ksi muzike qe mundohen me bo post rock/post metal me influenc te muzikes popullore sdomethon qe duhen me qen t'mir...kshtu qe para se me shajt dikon e mi thon pozer/fmi nisja pi vetes a je qasi...nese sje thuji e nese je mos i thuj ;)

mire shume se sun nxerrum perfundim.

Profili  
PostPostuar: E Premte Korrik 02, 2010 12:43 am 
Jo në linjë

Antarësuar: E Djelë Shtator 09, 2007 9:05 am
Poste: 5472
Vendodhja: Prizren
sa per tekste blla blla blla ma mir thuj tekste s'kan hiq hahaha se i kan shum palidhje, po vet muzika qe e ban blla blla blla t'knaq mer burr, vet t'shtin mu hallakat

Profili  
PostPostuar: E Premte Korrik 02, 2010 1:32 pm 
Jo në linjë

mani bre mos ja qini nanen skan tekste kan edhe qaq mire i kan tpunume sa t'halucavin....ngone kangen bleta qaq mire e ka tekstin sa kur te knojsh tdoket vetja si blete ashtut hin trip tkanges..masnej o mire sa mire perfekt bre oshte.."kam ndermend te shkoj ne hene bashke , kam ndermend te shkoj pa ty , kam ndermend te shkoj atje ku asnjeher nuk kam qene" masnej vokali tjeter kur tbon "ooo mireee saa mireee" kjo kulmi bre...skan tekste serioze po kan tekste tu lujt koqe po t'halucavin shume t'shtin ntrip tkanges..a e pa vet vokali i blla blla blla ashtut ntrip tvetin sja nijke per tjerte katunart ja nisen tu e sha...

Profili  
PostPostuar: E Premte Korrik 02, 2010 5:43 pm 
Jo në linjë

Antarësuar: E Martë Maj 11, 2010 10:54 am
Poste: 161
veq tekstet mos jav posto se po del nkundershtim me vetveten!!

Profili  
PostPostuar: E Premte Korrik 02, 2010 10:05 pm 
Jo në linjë

Antarësuar: E Djelë Mars 04, 2007 12:24 pm
Poste: 5352
Vendodhja: n'Mitrovicë
Mr Bassman shkroi:
veq tekstet mos jav posto se po del nkundershtim me vetveten!!

:arrow:

ja veq nime qikjo pjes e tekstit shum shum (N) ...
un te Blla Blla Blla em pelqejn shum ma shum veq muzika qka bojn se sa per tekstin e kangve sjon kerkah nkrahasim me disa bende tjera ...

Profili  
PostPostuar: E Shtunë Korrik 03, 2010 2:04 am 
Jo në linjë

nuk ja vlen me diskutu do sene thjesht sun ti mson dikush..duhet vet mi msu...o veq bleta bre ngone hiq tekst ma tmire ashtut sun e dan se kur tlidhet me muziken qaq tshtin nmuzike sa une po thom kur te ngoj hi nhaluca ashtut tdoket vetja si blete e kjo oshte per mu vlersu e fatkeqsisht nuk e vlersojn krejt.

Profili  
PostPostuar: E Shtunë Korrik 03, 2010 2:05 am 
Jo në linjë

Antarësuar: E Martë Korrik 14, 2009 7:56 pm
Poste: 192
Vendodhja: n`prishtin
ani qysh ka qen koncerti a o shku naj kush a jo a!?

Profili  
PostPostuar: E Shtunë Korrik 03, 2010 9:19 am 
Jo në linjë

Antarësuar: E Djelë Shtator 09, 2007 9:05 am
Poste: 5472
Vendodhja: Prizren
agonn mer burr une s;po tham qe blla blla blla t'dobt, bile teper m'pelqejn se osht grup shum lobe, po tekstet jan veq ni plotsim i kanges per me qit n'pasqyrim zanin shum t'mir per grupin, e sa per bleten nime teksti osht interesant po sen t'thell s'ka nto qe po thu ti

une jam bleta, kam krah te lehta, lule me lule fluturoj dhe bej mjalte te shijshem tani une ik, e ik, e ik, e ik shka pat diqka t'thell nto, sen, ama konga ahst diqka extra e tash nashta konga e mir qe osht t'ka qit me mendu se edhe tekstet jan t'mira

as me mr.basman s'po pajtona qe po thot jan grup i keq se ta then shum ky grup me ngu si live si veq vet qofse je n'shpi, e kur t'dush

Profili  
PostPostuar: E Shtunë Korrik 03, 2010 6:03 pm 
Jo në linjë

Antarësuar: E Martë Maj 11, 2010 10:54 am
Poste: 161
un thash qe jon t'merzitshem per mu..se nuk um pelqen vokali hiq edhe tekstet!!
pom doket qe sduhet paqare qita mem pelqy mu?? e as ju mu pajtu me mendimin tem ;)

Profili  
PostPostuar: E Shtunë Korrik 03, 2010 9:07 pm 
Jo në linjë

David Gilmour shkroi:
agonn mer burr une s;po tham qe blla blla blla t'dobt, bile teper m'pelqejn se osht grup shum lobe, po tekstet jan veq ni plotsim i kanges per me qit n'pasqyrim zanin shum t'mir per grupin, e sa per bleten nime teksti osht interesant po sen t'thell s'ka nto qe po thu ti

une jam bleta, kam krah te lehta, lule me lule fluturoj dhe bej mjalte te shijshem tani une ik, e ik, e ik, e ik shka pat diqka t'thell nto, sen, ama konga ahst diqka extra e tash nashta konga e mir qe osht t'ka qit me mendu se edhe tekstet jan t'mira

as me mr.basman s'po pajtona qe po thot jan grup i keq se ta then shum ky grup me ngu si live si veq vet qofse je n'shpi, e kur t'dush

o pot kuptoj qka po don me than krejt besome amo une sun pe thom qashtut qysh po du se smuna..o sikur dikujna qe nuk ngon metal mi lshu metal i doket veq zhurme se aj nuk e kupton muziken qysh e kuptojna na qi e ngojna qashtut edhe tekstet po thom aj i mere vesh krejt e kutpton qka ka dasht me than amo duhet me hi nmuzike diqysh ashtut me e ndje pe lojm me qikaq mos te zgatim :)

Profili  
PostPostuar: E Shtunë Korrik 03, 2010 10:52 pm 
Jo në linjë

Antarësuar: E Martë Prill 08, 2008 7:09 pm
Poste: 8638
Vendodhja: n'protesta
allahile lene kete debat katastrofalo-palidhje...

Blla Blla Blla shume jon band i mire edhe vshtire o me pas naj band ma t'veqante se kta... edhe s'osht bash lehte me bo qasi tekste "palidhje"...po s'o ajo me rendesi...ajo eshte pune e shijes t'secilit...

+ kta t'rit ma shume pi pelqejn grupet qe po bojn muzike komerciale,mi lshu flokt e gjata e mu trullav kurgjo tjeter s'po dojn... e Blla Blla Blla s'jon qasi...per qato tani ja kta s'bojn jon palidhje...po per t'madhe s'bon me ja u nxon se t'ri jon :D

qe video e koncertit:

Profili  
PostPostuar: E Shtunë Korrik 03, 2010 11:01 pm 
Jo në linjë

Antarësuar: E Djelë Maj 10, 2009 9:17 pm
Poste: 1859
Vendodhja: Écailles de Lune
Krejt tekstet e mira i kan Blla blla blla..lexojani tekstet "Bleta" e shihni

Profili  
PostPostuar: E Djelë Korrik 04, 2010 9:37 pm 
Jo në linjë

Antarësuar: E Shtunë Tetor 08, 2005 5:56 pm
Poste: 7053
Vendodhja: nër pantolla
ej blla3 cd jon ni a , ska fjel aty si nstudio kur hin troja plus i dhan ma shum zo edhe nuk u nin si blla3 ska fjel per ta.

Profili  
PostPostuar: E Hënë Korrik 05, 2010 11:02 am 
Jo në linjë

Antarësuar: E Djelë Shtator 07, 2008 10:23 pm
Poste: 4041
Vendodhja: Wrong Side of the Tracks
hp11 shkroi:
allahile lene kete debat katastrofalo-palidhje...

Blla Blla Blla shume jon band i mire edhe vshtire o me pas naj band ma t'veqante se kta... edhe s'osht bash lehte me bo qasi tekste "palidhje"...po s'o ajo me rendesi...ajo eshte pune e shijes t'secilit...

+ kta t'rit ma shume pi pelqejn grupet qe po bojn muzike komerciale,mi lshu flokt e gjata e mu trullav kurgjo tjeter s'po dojn... e Blla Blla Blla s'jon qasi...per qato tani ja kta s'bojn jon palidhje...po per t'madhe s'bon me ja u nxon se t'ri jon :D

qe video e koncertit:

Qyrr, per qudi po duhet me ta bo arrow :arrow:

Profili  
PostPostuar: E Hënë Korrik 05, 2010 6:55 pm 
Jo në linjë

Antarësuar: E Martë Mars 31, 2009 8:56 pm
Poste: 1211
Vendodhja: Kumanove
Prom i pash live Blla blla blla s'pari her, edhe n'pergjithsi ishin instrumentalista t'mire, shum mka pelqy bassisti.

Profili  
Trego postimet nga i fundit:  Rrjeshto sipas  
Posto temë të re Përgjigju temës  [ 76 postime ]  Shko tek faqa Mëparshme  1, 2, 3, 4, 5, 6  Përpara

Të gjitha oraret janë UTC + 1 orë

Kush është në linjë

Antarë duke shfletuar këtë forum: Asnjë antar i regjistruar dhe 2 vizitorë

Ju nuk mund të hapni tema të reja
Ju nuk mund të postoni përgjigje
Ju nuk mund të modifikoni postimet tuaja
Ju nuk mund të fshini postimet tuaja
Ju nuk mund të bashkëngjisni skedarë

Kërko për:
Kalo tek: